Presentación de la revista en Alicante

PRESENTACIÓ DE LA REVISTA MEMÒRIA ANTIFRANQUISTA DEL BAIX LLOBREGAT “TRAGEDIA Y REPRESIÓN FRANQUISTA EN EL PAÍS VALENCIA”

El dilluns 14 d’octubre de 2014 en el Centre Social de Sant Vicent del Raspeig es va presentar la revista Memòria Antifranquista del Baix Llobregat: Tragedia y represión franquista en el País Valencià. L’acte va tindre lloc en el context de la Setmana Cultural del Cercle d’Estudis Sequet però Sanet dedicada a la vida quotidiana dels soldats durant la Guerra Civil i la immediata postguerra, tema sobre el qual hi havia una exposició. També s’hi van presentar una història de la pilota valenciana del poble i un fascicle sobre el Café España del municipi, que actualment es diu Okavango. Van assistir el regidor de cultura del municipi, el president del Cercle i tota la junta directiva, a més a més de vora 200 persones interessades entre representants de partits polítics, socis del CESS, representants d’entitats culturals i estudiants universitaris i de batxillerat. La sala estava de gom a gom, amb moltes persones de peu perquè es van esgotar les cadires, i la revista es va exhaurir ràpidament.

Sin-título-1

Aspecte de la Sala on es va presentar la revista. A la dreta hi ha algunes vitrines amb objectes de la vida quotidiana dels soldats i al fons, en la taula, el regidor de cultura, el comissari de l’exposició i el president del CESS presentant la revista.

Sin-título-2

El tresorer del CESS, el president amb la revista a les mans i un vocal posen davant l’escut del municipi una vegada finalitzat l’acte.