Premi del Centre d’estudis Comarcals a la nostra associació

El passat 14 de novembre es celebraven els VIII Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat, organitzat a la ciutat de Viladecans, pel Centre d’Estudis de la nostra comarca. En aquest acte de reconeixement a entitats i persones que treballen en diferents àmbits al Baix Llobregat, la nostra associació va rebre el guardó Jaume Codina i Vilà a actuacions d’àmbit comarcal i cohesió territorial.

Aquest premi correspon a l’apartat de Cohesió Social i Territorial i Compromís Cívic i amb ell es vol donar a conèixer i reconèixer les activitats que fan les entitats per tal de fomentar o tenir bones pràctiques o en pro de la cohesió de les persones i o del territori.

Per a la nostra organització ha suposat el sentir-nos més propers a altres entitats  baixllobregatines que treballen per el be comú i ens omple d’orgull el poder compartir guardó amb dotze col·lectius i persones més que van rebre un premi en la resta de categories i apartats.

Des de aquesta pàgina volem donar les més sinceres gràcies al Centre d’Estudis Comarcals de Baix Llobregat per haver-nos tingut en compte i considerar com a mereixedors d’aquest premi. Gracies

En nombre de la AMHDBLL recogen el premio Paco Ruiz, Laureano Carrasco Y Carmen Romero